Dansmix

Voor de leerlingen van 4 t/m 18 jaar worden dansmix lessen gegeven met een focus op streetdance. Het leuke van dansmix is dat er ook andere stijlen voorbij komen, zoals jazz en modern. Alles op leuke muziek. Gezelligheid en plezier tijdens de lessen staat voorop. In een fijne omgeving nieuwe danstechnieken leren en samen optreden is waar deze dansschool voor staat. 

Peuter en Kleuterdans

Voor de allerjongsten zijn er peuterdans en kleuterdans lessen. Op vrolijke en herkenbare muziek worden de eerste technieken aangeleerd. Ook is er nog veel ruimte voor de ontwikkeling van fantasie, spel en plezier. Danst jouw kind ook het liefst de hele dag op K3 of Kinderen voor Kinderen? Dan is deze les echt wat voor haar/hem. 

Hiphop/ commercial

Vanaf september 2023 worden er HipHop/ Commercial lessen aangeboden op de vrijdag avond voor de leeftijd 14 t/m 20 jaar. Altijd al echte HipHop grooves willen aanleren? Kom snel eens mee doen en sluit je aan bij de enthousiaste groepen. Ook deze groepen doen mee aan de eindshow in de stadsschouwburg. 


Dansklas

Voor de leerlingen die net nog wat meer uitdaging zoeken is er de dansklas. Een extra dansuur waarin verschillende stijlen aan bod komen. De dansklas doet ook vaak mee met extra optredens en aan danswedstrijden en heeft extra dansen tijdens de eindshow. De dansklas is voor kinderen vanaf 10 jaar. 

Dansles 18+

Ook voor volwassenen is er een leuke dancemix les met focus op streetdance en jazz. De groep die hier danst heeft de leeftijd van 18 t/m 30+ en al wat ervaring met dans. Kom gezellig een proefles mee doen om een indruk te krijgen van deze fijne groep! De les wordt gegeven op de donderdag avond van 19.00-20.00 uur

Yin Yoga

Kom tot rust tijdens Yin Yoga voor volwassenen. Tijdens Yin Yoga, een rustige vorm van yoga, worden verschillende houdingen langer aangehouden. Door te ontspannen wordt er gewerkt aan het gezond houden van het bindweefsel, dat door je hele lichaam zit. Een fijne les om je lichaam gezond te houden en te (leren) ontspannen.  


Salsa lessen

Vanaf september geeft ervaren salsaleraar Peter op vrijdag avond salsa lessen voor koppels (vanaf 18 jaar). De lessen worden gegeven in cursusvorm. Je kunt als beginner mee doen. Daarnaast zullen er ook lessen op verschillende niveaus komen. Zin in een gezellig avondje uit en wil je lekker dansen? Doe dan mee en geef je hier op!

Dansfeestjes

Jarig en gek op dansen? Kies dan voor een dansfeestje! Tijdens een dansfeestje krijg je 1.5 uur dansles en zetten we de jarige in het zonnetje. We maken een choreo op een liedje naar keuze en laten deze aan het einde zien of maken een video van de choreo zodat deze thuis nogmaals bekeken kan worden. Ook nemen we kostuums mee om de dans helemaal af te maken! Naast het aanleren van de choreo is er ook tijd voor dansspellen (inclusief limonade en wat lekkerst)

Extra activiteiten

Feel Good Moves biedt gedurende het seizoen verschillende extra activiteiten aan. Bij de danslessen vieren we Halloween, Sinterklaasfeest en hebben we natuurlijk onze eindshow in het theater. Daarnaast kun je tickets aanschaffen voor extra activiteiten zoals verschillende soorten workshops, het Feel Good Moves festival en vanaf komend seizoen ook speciale vakantie Feel Good Moves dans ochtenden. Een hele ochtend bij Feel Good Moves met leuke (dans) activiteiten tijdens de schoolvakanties. Check het rooster hier