Eline

Met heel veel plezier heb ik in 2016 Feel Good Moves opgericht. Een dansschool waarbij plezier voor dans en het krijgen van zelfvertrouwen door dans voorop staat. Na jaren ervaring met dans en lesgeven en een afgeronde master psychologie besloot ik om mijn droom te realiseren en Feel Good Moves op te richten. De dansschool waar je naast danstechnieken leert ook vriendschappen sluit, waar iedereen gezien wordt en waar iedereen mag stralen en zelfvertrouwen krijgt door te dansen. Veel leerlingen dansen al jaren bij deze dansschool en het voelt als een fijne familie. Een dansschool met gezellige groepen en waarbij de optredens het hoogtepunt van het jaar zijn. Verder ben ik naast dansdocent en psycholoog ook mama van twee dochtertjes. Ik geef bij Feel Good Moves de lessen op de woensdag, donderdag en vrijdag. Ook ben ik Yin Yoga docent en geef ik deze les met veel plezier. 

Merle 

Mijn naam is Merle Bos en ik dans al bijna mijn hele leven. Ik begon met dansen toen ik 3 jaar was en ik ben er nooit mee gestopt. Ik heb mijn Mbo diploma behaald aan de opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Voor deze opleiding heb ik zelf eerst ook gedanst bij een dansschool in de buurt en daar volgde ik de lessen Hiphop, Modern, Klassiek ballet en ik danste wedstrijden in een team. Na het afronden van mijn diploma leek het me erg leuk om zelf ook danslessen te geven en om mijn eigen ervaring en kennis te delen. Het belangrijkste wat ik vind in een les is een goede sfeer, techniek, nieuwe dingen leren, maar vooral plezier hebben in wat je doet. Het doel van mijn lessen is dan ook om met een goed gevoel naar huis te gaan! Ik geef de peuterdans, kleuterdans en dansmix lessen op de zaterdag.


Loïs

Peter

Hi! Ik ben Loïs Uivel en ik ben 22 jaar!
In 2018 heb ik de vooropleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts afgerond. En sinds dien ben ik werkzaam als docent dans voor verschillende leeftijden en dansstijlen! Daarnaast focus ik mij ook op het werkveld als uitvoerend danseres. Ik geniet enorm van enthousiaste leerlingen in mijn les, want dat is uiteindelijk het belangrijkste!  Vanaf september 2023 geef ik hiphop lessen voor de leeftijd 14+ en dansklas 3 met wie we ook aan meerdere wedstrijden mee gaan doen. Ik heb er enorm veel zin in en hoop je snel in de les te zien!

Hallo! Mijn naam is Peter Wajer en ik ben begonnen met stijldansen op 12-jarige leeftijd. Ik ben nooit gestopt met dansen en na een aantal jaar en wat wedstrijden gewonnen te hebben ben ik begonnen met assisteren en niet veel later met lesgeven. Toen de salsa zijn intrede deed via de dansschool waar ik danste, heb ik mij daarin gespecialiseerd en heb de dansopleiding bij de SON als salsadocent gevolgd. Na afronding heb ik diverse jaren in Nederland lesgegeven in alle uithoeken van het land. Van Groningen, Tilburg, Utrecht en Den Haag, tot Amstelveen en Amsterdam. Vanaf September 2023 geef ik de Salsalessen bij Feel Good Moves waarbij Techniek goede sfeer en lekker dansen belangrijk is. Ik heb er ontzettend veel zin in en tot ziens in de les!