Eline

Met heel veel plezier heb ik in 2016 Feel Good Moves opgericht. Een dansschool waarbij plezier voor dans en het krijgen van zelfvertrouwen door dans voorop staat. Na jaren ervaring met dans en lesgeven en een afgeronde studie psychologie besloot ik om mijn droom te realiseren en Feel Good Moves op te richten. De dansschool waar je naast danstechnieken ook vriendschappen sluit. Zo dansen al veel leerlingen jaren bij deze dansschool en voelt het als een fijne familie. Een dansschool met gezellige groepen en waarbij de optredens het hoogtepunt van het jaar zijn. Verder ben ik naast dansdocent en psycholoog ook mama van twee dochtertjes. Ik geef bij Feel Good Moves de lessen op de woensdag, donderdag en vrijdag. Ook ben in Yin Yoga docent en geef ik deze les met veel plezier. 

Merle

Mijn naam is Merle Bos en ik dans al bijna mijn hele leven. Ik begon met dansen toen ik 3 jaar was en ik ben er nooit mee gestopt. Ik heb mijn Mbo diploma behaald aan de opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Voor deze opleiding heb ik zelf eerst ook gedanst bij een dansschool in de buurt en daar volgde ik de lessen Hiphop, Modern, Klassiek ballet en ik danste wedstrijden in een team. Na het afronden van mijn diploma leek het me erg leuk om zelf ook danslessen te geven en om mijn eigen ervaring en kennis te delen. Het belangrijkste wat ik vind in een les is een goede sfeer, techniek, nieuwe dingen leren, maar vooral plezier hebben in wat je doet. Het doel van mijn lessen is dan ook om met een goed gevoel naar huis te gaan!


Indi

Hoi, mijn naam Indi Roes. Toen ik 9 was had ik mijn eerste danslessen bij Eline en ik was gelijk verliefd op dansen. Sindsdien ben ik niet meer gestopt en alleen maar meer van dansen gaan houden. Op dit moment dans ik bij de 5 o'clock op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast mijn dansopleiding in Amsterdam zit ik op dit moment in 6vwo op het Ichthus Lyceum. Dit komende half jaar ga ik 2 lessen op de woensdag overnemen waar ik heel veel zin in heb. Ik vind het niet alleen belangrijk dat de kinderen technieken leren, maar ook dat ze zelf dingen ontdekken. Daarnaast is plezier hebben in dansen altijd de hoogste prioriteit. Ik heb er veel zin en ben zeer gedreven om er een leuk half jaar van te maken.

Loïs

Hi! Ik ben Loïs Uivel en ik ben 22 jaar!
In 2018 heb ik de vooropleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts afgerond. En sinds dien ben ik werkzaam als docent dans voor verschillende leeftijden en dansstijlen! Daarnaast focus ik mij ook op het werkveld als uitvoerend danseres. Ik geniet enorm van enthousiaste leerlingen in mijn les, want dat is uiteindelijk het belangrijkste! Tijdens de afwezigheid van Eline zal ik dit seizoen de donderdag en vrijdag lessen geven. Ik heb er enorm veel zin in en hoop je snel in de les te zien!