Feel Good Moves is de dansschool in Velserbroek waar plezier voorop staat! Goed en gezellige danslessen waarin we op leuke muziek nieuwe danstechnieken en gave choreo's aanleren staan centraal. Er zijn lessen voor kinderen vanaf 2 jaar t/m volwassenen en alles daar tussen in.

Eline, de eigenaresse van Feel Good Moves, geeft al meer dan 11 jaar les en heeft 7 jaar geleden Feel Good Moves opgericht. Veel leerlingen zien wij opgroeien bij de dansschool en dat is het mooiste cadeau van het vak. Naast de danstechnieken is het voor ons ook belangrijk dat de fijne sfeer ervoor zorgt dat dansen bijdraagt aan het vergroten van het zelfvertrouwen. Wat is iedereen trots als zij aan het einde van het seizoen staan te stralen in een echt theater. Die lach, daar doen we het voor.

Naast Eline zijn ook Merle en Loïs sinds 2022 vaste docenten bij Feel Good Moves. Ook wordt er door Eline Yin Yoga gegeven. Meer informatie over de docenten? Zie hier! Meer informatie over het lesaanbod? Zie hier! Je mag ook altijd gratis een proefles mee komen doen. Zien we je snel?