Dansmix

Voor de leerlingen van 4 t/m 18 jaar worden dansmix lessen gegeven met een focus op streetdance. Het leuke van dansmix is dat er ook andere stijlen voorbij komen, zoals jazz en modern. Alles op leuke muziek. Gezelligheid en plezier tijdens de lessen staat voorop. In een fijne omgeving nieuwe danstechnieken leren en samen optreden is waar deze dansschool voor staat. De dansmix lessen worden gegeven op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

 Kleuterdans

Voor de leeftijd 4-6 jaar (groep 1 en 2) zijn er kleuterdans lessen. Op vrolijke en herkenbare muziek worden de eerste technieken aangeleerd. Ook is er nog veel ruimte voor de ontwikkeling van fantasie, spel en plezier. Danst jouw kind ook het liefst de hele dag op K3 of Kinderen voor Kinderen? Dan is deze les echt wat voor haar/hem. De les wordt gegeven op woensdag middag en zaterdag ochtend.

Peuterdans

Voor de allerjongsten zijn er peuterdans lessen. Samen met een van de ouders mogen peuters tussen de 1.5-4 jaar gezellig komen dansen! Tijdens deze lessen worden de eerste danstechnieken op een speelse manier aangeboden. We werken in thema's waarbij elke thema les voor 4 weken herhaald wordt. De peuterles is op woensdag ochtend en op zaterdag ochtend.


Hiphop/ commercial

Bij Feel Good Moves zijn er verschillende lessen hiphop / commercial. Altijd al echte HipHop grooves willen aanleren? Wees welkom bij een van de hiphop groepen voor 8-10 jaar, 10-13 jaar of 14+. Commercial is een stijl dat veel te zien is op tv, videoclips, concerten van grote artiesten en draait om performance. Het is een combinatie van stijlen als streetdance, hiphop, jazz en feminine. Kom snel eens mee doen en sluit je aan bij de enthousiaste groepen. 

Klassiek/modern

Op maandag zijn er lessen klassiek/ modern voor de leeftijd 7-10 jaar. Een mooie combinatie tussen de klassieke technieken op klassieke muziek en moderne dans. Ook hebben wij op dinsdag een moderne les voor 11-13 jaar en op donderdag modern voor 14+. Leer moderne danstechnieken en mooie en dans op prachtige choreo's tijdens de eindshow.

Jazz / show

Kenmerkend voor jazz en show is het gebruik van ritme, dynamiek, geïsoleerde bewegingen, coördinatie, dansplezier en expressie in dans als in de ervaring van 'performen'. Op dinsdag is er een les jazz / show voor 14+. Ook bij de dansmix lessen voor alle leeftijden komt er naast streetdance ook jazz in voor. 


Demoteam

Voor de leerlingen die net nog wat meer uitdaging zoeken zijn er demoteams. Een extra dansuur waarin verschillende stijlen aan bod komen. De demoteams (voorheen dansklas) doet ook vaak mee met extra optredens en aan danswedstrijden en heeft extra dansen tijdens de eindshow. De dansklas is voor kinderen vanaf 9 jaar. 

Extra activiteiten

Feel Good Moves biedt gedurende het seizoen verschillende extra activiteiten aan. Bij de danslessen vieren we Halloween, Sinterklaasfeest en hebben we natuurlijk onze eindshow in het theater. Daarnaast kun je tickets bestellen voor extra activiteiten zoals verschillende soorten workshops, het Feel Good Moves festival en de super gezellige vakantie Feel Good Moves dans ochtenden. Een hele ochtend bij Feel Good Moves met leuke (dans) activiteiten tijdens de schoolvakanties. Check het rooster hier

Dansfeestjes

Jarig en gek op dansen? Kies dan voor een dansfeestje! Tijdens een dansfeestje krijg je 1.5 uur dansles en zetten we de jarige in het zonnetje. We maken een choreo op een liedje naar keuze en laten deze aan het einde zien of maken een video van de choreo zodat deze thuis nogmaals bekeken kan worden. Ook nemen we kostuums mee om de dans helemaal af te maken! Naast het aanleren van de choreo is er ook tijd voor dansspellen. Voor jongere kinderen is het mogelijk om een prinsessen dansfeestje te boeken.  Lees hier meer over dansfeestjes.