Dansfeestje

Vier je partijtje bij Feel Good Moves 

Dansfeestje

Tijdens een dansfeestje krijg je 1.5 uur dansles. We maken een danschoreografie op een liedje naar keuze en zetten de jarige in het zonnetje. Je kunt kiezen om

1) deze dans aan het einde als een optreden aan alle ouders te laten zien. Dan kunnen ze daarna eventueel meteen worden opgehaald.

Of 2) we maken een videoclip van deze dans en sturen dit later op om thuis te bekijken.

We nemen kostuums mee en glitter make-up om de dans helemaal af te maken. Naast het aanleren van de danschoreografie is er ook tijd voor dansspellen. Er is een optie om een half uur langer te boeken om zelf cadeautjes daar uit te pakken.

Kosten:

  • Dansfeestjes (1.5 uur): €125 voor 10 kinderen inclusief de jarige en wat drinken/ lekkers en een Feel Good Moves cadeautje voor de jarige. 
  • Elk extra kind €5 tot een maximum van 16 kinderen.
  • Mogelijkheid voor half uur extra om cadeautjes uit te pakken: +€17.50

Dansfeestjes zijn te boeken op zaterdag middag tussen 13.30-17.00 uur. Voor beschikbaarheid en reserveren mail naar eline@feelgoodmoves.nl 

Prinsessen dansfeestje

Voor kinderen tussen de 4-7 jaar bieden we een prinsessen dansfeestje aan! Alle kindjes mogen verkleed komen als hun favoriete prinses. We gaan op een prinsessenliedje naar keuze van de jarige een dansje maken om aan het einde aan alle ouders te laten zien. Het is ook mogelijk deze dans te filmen om thuis te bekijken als de ouders de kinderen niet bij de dansschool op komen halen. Natuurlijk is er ook tijd voor prinsessen dans spellen. Daarnaast is er een prinsessen knutselactiviteit, terwijl alle kindjes glitter make-up krijgen. Als extra optie is het mogelijk een prinsessen diploma en/of een kroontje voor elk kind bij te boeken. Deze worden dan aan het einde van het feestje uitgereikt. 

Kosten:

  • Dansfeestjes (1.5 uur): €125 voor 10 kinderen inclusief de jarige en wat drinken/ lekkers en een Feel Good Moves cadeautje voor de jarige. Inclusief knutselactiviteit.
  • Prinsessendiploma voor elk kind: +€0.50 extra per kind
  • Prinsessen kroontjes voor elk kind: +€1.50 extra per kind
  • Elk extra kind +€5 tot een maximum van 16 kinderen.
  • Mogelijkheid voor half uur extra tijd in de zaal om cadeautjes uit te pakken: +€17.50

Mochten de kinderen zelf geen prinsessen jurken hebben, kunnen wij tutu's in verschillende kleuren mee nemen. 

Dansfeestjes zijn te boeken op zaterdag middag tussen 13.30-17.00 uur. Voor beschikbaarheid en reserveren mail naar eline@feelgoodmoves.nl 

Aanvraag dansfeestje


Let op: het feestje kan alleen in overleg worden ingepland (op basis van beschikbaarheid). De boeking/aanvraag is dan ook pas definitief na bevestiging van Feel Good Moves. Zijn er specifieke wensen? We denken graag mee!