Diana, moeder leerling (13 jaar):

Mijn dochter danst al vele jaren met heel veel plezier bij Feel Good Moves en dat is vooral dankzij Eline die met veel zorg en aandacht de lessen geeft. Ook de afwisseling in stijlen maakt het extra leuk.

Moeder leerling (9 jaar):

Mijn dochter krijgt dansles van Eline en heeft het ontzettend naar haar zin. Eerder was zij nog een beetje verlegen, maar door de goede begeleiding, zie ik haar zelfvertrouwen en dansskills steeds meer groeien. 

Verder worden er leuke dansjes op moderne muziek gegeven, welke goed aansluit bij deze leeftijdsgroep. Er wordt nu zelfs thuis (vrijwillig 😁) geoefend, waardoor zij met veel enthousiasme elke week naar dansles gaat!

Moeder van Maira (11 jaar):

Mijn dochter wilde graag op dansen. Toen ben ik op zoek gegaan naar een dansschool in Velserbroek. Mijn dochter heeft een proefles gehad en voelde zich direct op haar gemak. Ze kreeg een warm welkom. Dat gevoel heeft ze niet meer losgelaten en ze is super blij met de lessen. Ze wil geen enkele les missen. Ze krijgt altijd een “feel good boost” van Eline. Wij zijn blij met de dansschool Feel Good Moves!

Lynn, 10 jaar:

Het is er superleuk ,omdat je heel veel nieuwe dansjes leert en we hebben ook vaak een wedstrijd of voorstelling

Lian, 30 jaar:

Gezellige dansschool waarbij les wordt gegeven door een enthousiaste en ervaren dansdocent. Plezier staat voorop, maar er wordt zeker ook aandacht besteed aan de danstechniek. Er worden vrolijke choreografieën op muziek van nu aangeleerd. Na al die jaren dans ik hier nog steeds met plezier!

Diana, moeder leerling (8 jaar):

Mijn dochter is via een vriendinnetje bij deze dansschool begonnen en ze vindt het geweldig. De lessen zijn actief, snel, ze leren erg veel moves op ook bekende nummers (oud en nieuw). Mijn dochter voelt zich zo thuis bij Eline en de dansschool, dat zij sinds kort 2 lessen per week volgt.

Britt ( 16 jaar):

Gezellige dansschool met veel diversiteit tussen dansstijl en niveaus.

Ben jij blij met Feel Good Moves? Plaats hieronder jouw review!

Reactie plaatsen

Reacties

Tess (10)
2 maanden geleden

echt een geweldige danschool voor oud en jong
echt een aanrader

Maartje
4 maanden geleden

Onze dochter van 10 jaar gaat met heel veel plezier naar de danslessen die door Eline van Feel good moves met veel enthousiasme en betrokkenheid gegeven worden. Wat een fijne dansschool!

Moeder leerling (12jaar)
een jaar geleden

Mijn dochter gaat altijd met veel plezier naar dansen. Leuke dansschool en Eline en Lois leren ze leuke dansmoves.

Faye
een jaar geleden

Ik vind het echt een top dansschool!De juffen helpen je als je iets niet snapt.je krijg een warm welkom super fijn!ik dans er al best lang en dat zal zo blijven