Dansmix

Voor de leerlingen van 4 t/m 18 jaar worden dansmix lessen gegeven met een focus op streetdance. Het leuke van dansmix is dat er ook andere stijlen voorbij komen, zoals jazz en modern. Alles op leuke muziek. Gezelligheid en plezier tijdens de lessen staat voorop. In een fijne omgeving nieuwe danstechnieken leren en samen optreden is waar deze dansschool voor staat. De dansmix lessen worden gegeven op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

 Kleuterdans

Voor de leeftijd 4-6 jaar (groep 1 en 2) zijn er kleuterdans lessen. Op vrolijke en herkenbare muziek worden de eerste technieken aangeleerd. Ook is er nog veel ruimte voor de ontwikkeling van fantasie, spel en plezier. Danst jouw kind ook het liefst de hele dag op K3 of Kinderen voor Kinderen? Dan is deze les echt wat voor haar/hem. De les wordt gegeven op woensdag middag en zaterdag ochtend.

Peuterdans

Voor de allerjongsten zijn er peuterdans lessen. Samen met een van de ouders mogen peuters tussen de 1.5-4 jaar gezellig komen dansen! Tijdens deze lessen worden de eerste danstechnieken op een speelse manier aangeboden. We werken in thema's waarbij elke thema les voor 4 weken herhaald wordt. De peuterles is op woensdag ochtend en op zaterdag ochtend.


Hiphop/ commercial

Bij Feel Good Moves zijn er verschillende lessen hiphop / commercial. Altijd al echte HipHop grooves willen aanleren? Wees welkom bij een van de hiphop groepen voor 8-10 jaar, 10-13 jaar of 14+. Commercial is een stijl dat veel te zien is op tv, videoclips, concerten van grote artiesten en draait om performance. Het is een combinatie van stijlen als streetdance, hiphop, jazz en feminine. Kom snel eens mee doen en sluit je aan bij de enthousiaste groepen. 

Klassiek/modern

Op maandag zijn er lessen klassiek/ modern voor de leeftijd 7-10 jaar. Een mooie combinatie tussen de klassieke technieken op klassieke muziek en moderne dans. Ook hebben wij op dinsdag een moderne les voor 11-13 jaar en op donderdag modern voor 14+. Leer moderne danstechnieken en mooie en ontroerende choreo's voor de eindshow. Kom snel een proefles mee doen en leer de basis van ballet en modern aan! Een heerlijke les van een ervaren docent in een leuke en gezellige groep.

 

Dansmix 20+

Ook voor volwassenen zijn er leuke danslessen. Op donderdag avond is de dansmix les 20+, met de focus op streetdance, modern en jazz. Kom gezellig een proefles mee doen om een indruk te krijgen van deze fijne groep die al jaren danst (gemiddelde leeftijd 20-40 jaar). Ook is er  een hele leuke, fijne en toegankelijke les jazz 40+ op de woensdag ochtend. Voor 18+ hebben wij ook een les heels (advanced), commercial (advanced) en verschillende yoga lessen. 


Jazz 40+

Op woensdag ochtend is het mogelijk om een jazz dans les voor 40+ te volgen. Een groep enthousiaste vrouwen die het heerlijk vinden om te dansen en korte choreo's aan te leren. Ervaring is geen vereiste, voel je welkom en kom langs voor een proefles!

Heels / commercial advanced

Op maandag avond is het mogelijk om advanced lessen te volgen (18+). Heb jij danservaring en zoek je een uitdagende les? Dan is de commercial 18+ en de heels 18+ wat voor jou. De lessen worden gegeven door Loïs (commercial) en Michelle (Heels). 

Jazz / show

Kenmerkend voor jazz en show is het gebruik van ritme, dynamiek, geïsoleerde bewegingen, coördinatie, dansplezier en expressie in dans als in de ervaring van 'performen'. Op dinsdag is er een les jazz / show voor 14+. Ook bij de dansmix lessen voor alle leeftijden komt er naast streetdance ook jazz in voor. 


Demoteam

Voor de leerlingen die net nog wat meer uitdaging zoeken zijn er demoteams. Een extra dansuur waarin verschillende stijlen aan bod komen. De demoteams (voorheen dansklas) doet ook vaak mee met extra optredens en aan danswedstrijden en heeft extra dansen tijdens de eindshow. De dansklas is voor kinderen vanaf 9 jaar. 

Salsa lessen

Met veel enthousiasme geeft ervaren salsaleraar Peter op vrijdag avond salsa lessen voor koppels (vanaf 18 jaar). De lessen worden gegeven in cursusvorm. Je kunt als beginner mee doen. Daarnaast zullen er ook lessen op verschillende niveaus komen. Zin in een gezellig avondje uit en wil je lekker dansen? Doe dan mee en geef je hier op!

Yin Yoga

Kom tot rust tijdens Yin Yoga voor volwassenen. Tijdens Yin Yoga, een rustige vorm van yoga, worden verschillende houdingen langer aangehouden. Door te ontspannen wordt er gewerkt aan het gezond houden van het bindweefsel, dat door je hele lichaam zit. Een fijne les om je lichaam gezond te houden en te (leren) ontspannen.  


Dansfeestjes

Jarig en gek op dansen? Kies dan voor een dansfeestje! Tijdens een dansfeestje krijg je 1.5 uur dansles en zetten we de jarige in het zonnetje. We maken een choreo op een liedje naar keuze en laten deze aan het einde zien of maken een video van de choreo zodat deze thuis nogmaals bekeken kan worden. Ook nemen we kostuums mee om de dans helemaal af te maken! Naast het aanleren van de choreo is er ook tijd voor dansspellen. Voor jongere kinderen is het mogelijk om een prinsessen dansfeestje te boeken.  Lees hier meer over dansfeestjes. 

Extra activiteiten

Feel Good Moves biedt gedurende het seizoen verschillende extra activiteiten aan. Bij de danslessen vieren we Halloween, Sinterklaasfeest en hebben we natuurlijk onze eindshow in het theater. Daarnaast kun je tickets bestellen voor extra activiteiten zoals verschillende soorten workshops, het Feel Good Moves festival en dde super gezellige vakantie Feel Good Moves dans ochtenden. Een hele ochtend bij Feel Good Moves met leuke (dans) activiteiten tijdens de schoolvakanties. Check het rooster hier

Vakantie ochtend

Tijdens de vakanties zijn er speciale dansochtenden waarvoor je een ticket kan bestellen. We gaan dan dansen, knutselen, armbandjes maken en nog meer dansen. Ook kunnen de kinderen schminken of krijgen ze glitter make-up. Als de ouders de kinderen komen ophalen, laten we de gemaakte dans zien. Het is altijd heel gezellig en we maken er een feestje van! Er is maximaal plek voor 14 kinderen per ochtend (op leeftijd ingedeeld). Check het rooster hier.