Dansmix

Voor de leerlingen van 4 t/m 18 jaar worden dansmix lessen gegeven met een focus op streetdance. Het leuke van dansmix is dat er ook andere stijlen voorbij komen, zoals jazz en modern. Alles op leuke muziek. Gezelligheid en plezier tijdens de lessen staat voorop. In een fijne omgeving nieuwe danstechnieken leren en samen optreden is waar deze dansschool voor staat. De dansmix lessen worden gegeven op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

 Kleuterdans

Voor de leeftijd 4-6 jaar (groep 1 en 2) zijn er kleuterdans lessen. Op vrolijke en herkenbare muziek worden de eerste technieken aangeleerd. Ook is er nog veel ruimte voor de ontwikkeling van fantasie, spel en plezier. Danst jouw kind ook het liefst de hele dag op K3 of Kinderen voor Kinderen? Dan is deze les echt wat voor haar/hem. De les wordt gegeven op woensdag middag en zaterdag ochtend.

Peuterdans

Voor de allerjongsten zijn er peuterdans lessen. Samen met een van de ouders mogen peuters tussen de 1.5-4 jaar gezellig komen dansen! Tijdens deze lessen worden de eerste danstechnieken op een speelse manier aangeboden. We werken in thema's waarbij elke thema les voor 4 weken herhaald wordt. De peuterles is op woensdag ochtend en op zaterdag ochtend.


Hiphop/ commercial

Op de vrijdag avond worden er HipHop/ Commercial lessen aangeboden voor de leeftijd 14 t/m 20 jaar. Op maandag is er een hiphop les voor de leeftijd 8 t/m 11. Altijd al echte HipHop grooves willen aanleren? Kom snel eens mee doen en sluit je aan bij de enthousiaste groepen. 

Klassiek/modern

Op maandag zijn er lessen klassiek/ modern. Een mooie combinatie tussen de klassieke technieken op klassieke muziek en moderne dans. Kom snel een proefles mee doen en leer de basis van ballet en modern aan! Een heerlijke les van een ervaren docent in een leuke en gezellige groep.

 

Dansklas

Voor de leerlingen die net nog wat meer uitdaging zoeken is er de dansklas. Een extra dansuur waarin verschillende stijlen aan bod komen. De dansklas doet ook vaak mee met extra optredens en aan danswedstrijden en heeft extra dansen tijdens de eindshow. De dansklas is voor kinderen vanaf 10 jaar. Vanaf september 2024 komt er een nieuwe dansklas vanaf 9 jaar bij.Dansfeestjes

Jarig en gek op dansen? Kies dan voor een dansfeestje! Tijdens een dansfeestje krijg je 1.5 uur dansles en zetten we de jarige in het zonnetje. We maken een choreo op een liedje naar keuze en laten deze aan het einde zien of maken een video van de choreo zodat deze thuis nogmaals bekeken kan worden. Ook nemen we kostuums mee om de dans helemaal af te maken! Naast het aanleren van de choreo is er ook tijd voor dansspellen. Voor jongere kinderen is het mogelijk om een prinsessen dansfeestje te boeken.  Lees hier meer over dansfeestjes. 

Extra activiteiten

Feel Good Moves biedt gedurende het seizoen verschillende extra activiteiten aan. Bij de danslessen vieren we Halloween, Sinterklaasfeest en hebben we natuurlijk onze eindshow in het theater. Daarnaast kun je tickets aanschaffen voor extra activiteiten zoals verschillende soorten workshops, het Feel Good Moves festival en vanaf komend seizoen ook speciale vakantie Feel Good Moves dans ochtenden. Een hele ochtend bij Feel Good Moves met leuke (dans) activiteiten tijdens de schoolvakanties. Check het rooster hier

Vakantie ochtend

Tijdens de vakanties zijn er speciale dansochtenden waarvoor je een ticket kan aanschaffen. We gaan dan dansen, knutselen, schminken of glitter make-up, armbandjes maken en nog meer dansen. Het is altijd heel gezellig en we maken er een feestje van! Er is maximaal plek voor 16 kinderen per ochtend (op leeftijd ingedeeld). Check het rooster hier.