Dansles 20+ 

Op donderdag avond is er een leuke dansmix les voor 20+. Een les met de focus op streetdance en jazz. Kom gezellig een proefles mee doen om een indruk te krijgen van deze fijne groep (gemiddelde leeftijd 20-40 jaar). Veel van deze leerlingen hebben vroeger gedanst en vinden het heerlijk om het weer op te pakken. 

Salsa lessen

Met veel enthousiasme geeft ervaren salsaleraar Peter op vrijdag avond salsa lessen voor koppels (vanaf 18 jaar). De lessen worden gegeven in cursusvorm. Op dit moment is het mogelijk om mee te doen als je al de basis kent maar ook beginners zijn welkom. Zin in een gezellig avondje uit en wil je lekker dansen? Doe dan mee en geef je hier op!

Yin Yoga

Kom tot rust tijdens Yin Yoga voor volwassenen. Tijdens Yin Yoga, een rustige vorm van yoga, worden verschillende houdingen langer aangehouden. Door te ontspannen wordt er gewerkt aan het gezond houden van het bindweefsel, dat door je hele lichaam zit. Een fijne les om je lichaam gezond te houden en te (leren) ontspannen.  


Jazz 40+

Sinds februari 2024 is er een hele leuke, fijne en toegankelijke les jazzdans 40+ op de woensdag ochtend. Heb jij vroeger gedanst en / of lijkt je het heerlijk te dansen? Kom langs voor een gratis proefles, je bent van harte welkom!

workshops

Houd de site in de gaten voor leuke workshops voor volwassenen. Denk aan hiphop / commercial, afrodans, zumba!