Dansmix

Voor de leerlingen van 4 t/m 18 jaar worden dansmix lessen gegeven met een focus op streetdance. Het leuke van dansmix is dat er ook andere stijlen voorbij komen, zoals jazz en modern. Alles op leuke muziek. Gezelligheid en plezier staan voorop. In een fijne omgeving nieuwe danstechnieken leren en samen optreden is waar deze dansschool voor staat. 

Dansles 18+

Ook voor volwassenen is er een leuke dancemix les met focus op streetdance en jazz. De groep die hier danst heeft de leeftijd van 18 t/m 30+ en al wat ervaring met dans. Kom gezellig een proefles mee doen om een indruk te krijgen van deze fijne groep! De les wordt gegeven op de donderdag avond van 19.00-20.00 uur

Dansklas

Voor de leerlingen die net nog wat meer uitdaging zoeken is er de dansklas. Een extra dansuur op de donderdag waarin verschillende stijlen aan bod komen. De dansklas doet ook vaak mee met extra optredens en/of danswedstrijden en heeft extra dansen tijdens de eindshow. De dansklas is voor kinderen vanaf 10 jaar. 

Yin Yoga

Kom tot rust tijdens Yin Yoga voor volwassenen. Tijdens Yin Yoga, een rustige vorm van yoga, worden verschillende houdingen langer aangehouden. Door te ontspannen wordt er gewerkt aan het gezond houden van het bindweefsel, dat door je hele lichaam zit. Een fijne les om je lichaam gezond te houden en te (leren) ontspannen.